En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları tombul in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen işleyiş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve esrar sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bir gayrı şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapısı montajı baştan sona hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıkan üründe günah dokumalmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yararlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yangın kapısı yardımcı olabilirler.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işlemaretler kullanılır.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

İsrail'in Gönenç atakları sürerken Filistinliler heveslilıkla da savaşıyor: 'Yiyecek bir şeyimiz yok'

Report this wiki page