Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına icazet verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız nahiye kadar) ve size geliştirilmiş ve daha kişisel özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan hayırlı bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Projeye en uygun Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı akıllıca rahat oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını sınırlamak muhtevain kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı yerine yapı mevki aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa yürekstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna bağlı olarak elan ehven olmaktadır.

Yangın bapsı montajı temelli hevesli şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıkan üründe yanlışlık yangın kapısı dokumalmaması gereken bir emeklemdir.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu kırmızda;

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, adam tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye geçim ve reva eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Molekül 3- Kaçış merdiveni mimarinın dışında kalabilir. Ancak bununla ilgili uyulması gereken birtakım kurallar bulunan. Mesela; bir gestaltnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden çokça ise yapı dışına belirtik merdiven gestaltlmasına cevaz verilmemektedir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin arama şeşna kızılınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en yönlü bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page